info@wijnstudio.nl | Tel: 070 - 22 05 430 Nederlands English Facebook  

Nieuw: Nederlandstalig! Advanced cursus info en aanmelding

Een passende Wijncursus Cursusaanbod

Leer combineren Wijn en Spijs info en aanmelding

opleiding professionals "Wine professional" Info en aanmelding

Internationaal Wijnbrevet Online wijncursus Info en aanmelding

Test hier uw wijnkennis Doe nu de test!

wijncursus Lesboeken Gastronomie Wijn kleur IMG_0026 WIO_Ontwerp_Home_03

Masterclass Oostenrijk - 4 november 2018

Weinakademiker Mario Tertschnig neemt je mee op een wijnreis naar de topjaargang voor rode wijnen van het jaargang 2015 uit Oostenrijk.

Datum: zondag 4 november 2018
Voor wie: minimale vooropleiding WSET level 2 of Wijnbrevet
Tijd: van 13.00 tot 16.30 uur
Prijs: € 95,- inclusief 12 wijnen en hand-out

 

Locatie: Maastricht

Kruisherenhotel, Kruisherengang 19-23
Kruisherenhotel


Mario Tertschnig is Nederlands eerste Weinakademiker van de Oostenrijkse Weinakademie

Mario Tertschnig is geboren en getogen in Oostenrijk. Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de internationale horeca en wijnhandel besloot hij in 2014 om op zichzelf te beginnen.
Met zijn bedrijf MARIO TERTSCHNIG.wine vertegenwoordigd hij meer dan 20 wijnproducenten uit Oostenrijk.

Mario wil mensen enthousiast maken voor het cultuurgoed wijn en weet dat iedereen in staat is om een goede proever te kunnen woorden. Want de waarheid ontdek je uiteindelijk toch alleen achter het etiket.

Mario kan als de beste zijn enthousiasme over de wijnen uit zijn vaderland Oostenrijk aan je overbrengen.
Leer tijdens de "Masterclass Oostenrijk ROOD"  meer over de vele wijnen uit Oostenrijk!


Lesschema


(Start)datum: 04 november 2018 - Maastricht

Datum Tijd Locatie
Zondag 04 november 2018 13:00 Kruisheren Masterclass Oostenrijk

Inschrijven



Ons internationaal erkende cursusaanbod:

Onze Referenties

Bart van Doorn
Bart van Doorn
restaurant M
"Met mijn team een wijn-spijscursus gevolgd bij de Wijnstudio. Een vlotte, duidelijk begeleiding en levendige discussies. Ik raad iedereen die werkt in de horeca en meer wil weten over het combineren van wijn en spijs aan om deze cursus te volgen. Na afloop heb je in ieder geval een goede basis gelegd en kan je aan de slag."
Haagse Stadswijngaard Sommelierwijnen Madeira Wine Ambassador Sherry Educator VDP Ambassador Wijnspijs.nl

De Wijnstudio | Contactpersonen: Jeroen Bronkhorst, Henriëtte Bastiaans | info@wijnstudio.nl | Tel: 070-22 05 430.