info@wijnstudio.nl | Tel: (043) 450 15 22 Nederlands English Facebook  

Nieuw: Nederlandstalig! Advanced cursus info en aanmelding

Een passende Wijncursus Cursusaanbod

Leer combineren Wijn en Spijs info en aanmelding

opleiding professionals "Wine professional" Info en aanmelding

Internationaal Wijnbrevet Online wijncursus Info en aanmelding

Test hier uw wijnkennis Doe nu de test!

Port Banyuls Aromazon Wijn kleur IMG_0026 WIO_Ontwerp_Home_03

Onze filosofie

Wijn is cultuur in je glas. Het klimaat, de streek, de filosofie van de wijnmaker, alles vindt je erin terug. Wijn is om van te genieten en dat willen we graag delen in onze internationale wijncursussen.

Erkende onderwijsinstelling

De Wijnstudio is door de Nederlandse overheid erkend als Instituut voor Korte Beroeps Opleiding. De Wijnstudio is opgericht in 2008 en nu de grootste aanbieder van internationale wijncursussen in Nederland.

Wij zijn Approved Program Provider (APP) voor de Wine and Spirit Education Trust in Londen WSET. Dit betekent dat we bevoegd zijn om de hoogste standaard van wijnopleidingen te geven en examens af te nemen.

  

De Wijnstudio is onafhankelijk

We verkopen geen wijn, we worden niet gesponsord en zijn niet gebonden aan een importeur. We werken graag samen met importeurs, winkeliers en restaurants die bekend staan om hun kwaliteit.

Topdocenten

Je krijgt les van de beste wijn-docenten van Nederland (en ook uit België en Duitsland). Alle docenten hebben minimaal een WSET level 3 opleiding en ruime professionele ervaring in de wijnwereld.

Het wijnstudio team

Oprichters van de Wijnstudio zijn Jeroen Bronkhorst en Henriëtte Bastiaans:
wij hadden 15 jaar een eigen horeca-onderneming, onze wijnkaart won 5 landelijke prijzen, waaronder ‘Huiswijn van het Jaar’ en 2 x ‘Beste Wijnkaart van Nederland’. Jeroen is  Sherry Educator, Madeira Wine Ambassador en VDP Ambassador, de vereniging van Duitse topwijnhuizen.

Mario en Miranda Tertschnig: wij hebben in de sterren-gastronomie gewerkt als sommelier en maître. Mario heeft het WSET Diploma, de hoogste internationale wijnopleiding in Nederland,  daarna is hij Weinakademiker geworden van de Oostenrijkse wijnuniversiteit. Mario is beëdigd examinator en trainer van WSET level 3 docenten.

Haagse Stadswijngaard Sommelierwijnen Madeira Wine Ambassador Sherry Educator VDP Ambassador

De Wijnstudio | Contactpersonen: Jeroen Bronkhorst, Henriëtte Bastiaans | info@wijnstudio.nl | Tel: (043) 450 15 22.