Over ons

Mood photo for Over ons

Les geven over wijn, dat is het enige wat we doen, en we willen daarin de beste zijn. We willen je motiveren om actief te leren. Daardoor kun je meer van wijn genieten, en ga je mooiere wijnen proeven. Daarmee steunen we iedereen die kwaliteitswijnen maakt en verkoopt.

Het Wijnstudio-team

Mario Tertschnig en Miranda Tertschnig-Domen: hebben meer dan 20 jaar in de topgastronomie gewerkt en van een passie hun beroep gemaakt. Mario is in het bezit van het WSET 4 Diploma in Wines & Spirits, de hoogste internationale wijnopleiding, daarna is hij in 2008 als eerste in Nederland ‘Weinakademiker’ geworden van de Oostenrijkse Weinakademie. Mario is WSET 3 Certified Educator en trainer van WSET level 3 docenten. Miranda is gepassioneerd over ondernemen. Ze speelt een nauwe rol bij alle bedrijfsprocessen en heeft de leiding over de backoffice.

Oprichters van de Wijnstudio in 2005 zijn Jeroen Bronkhorst en Henriëtte Bastiaans. Zij hadden 15 jaar een eigen horeca-onderneming, met hun wijnkaart wonnen ze 5 landelijke prijzen, waaronder ‘Huiswijn van het Jaar’ en 2 x ‘Beste Wijnkaart van Nederland’. Jeroen is WSET 2 Certified Educator, de eerste Nederlandse Certified Port Educator voor het IVDP, Certified Madeira Wine Educator voor het IVBAM, Certified Sherry Educator voor Vinos de Jerez, en VDP Ambassador, de vereniging van Duitse topwijnhuizen. Hij heeft de methode en het Basisboek Wijn en het Wijn & Spijsboek geschreven. Henriëtte organiseert de wijnreizen en proefcolleges.


Kwaliteit
Onze belangrijkste waarde is kwaliteit: van de organisatie, de docenten, de cursussen, de proefwijnen. We zien dat als een voortdurend proces, we zijn permanent bezig te leren en de kwaliteit in elk opzicht te verbeteren.

Persoonlijk
Persoonlijk is onze aanpak van grote en kleine zaken, hoezeer we ook groeien, we willen altijd persoonlijk contact met iedereen: cursisten, docenten, locatiehouders, wijnleveranciers. We maken direct contact, we geven duidelijke antwoorden, we tonen respect en begrip.

Plezier
Plezier is het fundament van de Wijnstudio, dat motiveert ons om het goed te doen. Docenten geven les omdat het leuk is om te doen. Dat stimuleert cursisten om beter te leren.

Win/win
Win/win betekent dat we samen beter van worden van elk contact, elke samenwerking. We zoeken gedeelde ervaringen en kansen.