Locaties

Marques de Vallejo
Marqués de Vallejo 8
26001, Logroño

Marques de Vallejo

Marqués de Vallejo 8
26001, Logroño

Startpunt van een reis door de beroemdste Spaanse wijnregio.

Ik heb erg genoten van deze opleiding en ben samen met mede cursisten onder goede begeleiding enorm gegroeid in kennis en op proefgebied. De theorie wordt helemaal niet droog gebracht en direct gekoppeld aan proefwijnen. Ook naast de lessen was iedereen enthousiast; in proefgroepen of om elkaar te helpen bij vragen. De docenten hebben kennis en passie voor hun vak dat ze goed weten over te brengen. Zeker een aanrader.
Met de Wijnstudio ben ik twee keer op wijnreis geweest, en dat kan ik iedereen aanbevelen. De (vak)kennis die je opdoet is uniek. Een reis boeken bij de Wijnstudio is gegarandeerd een succes, daar er deuren opengaan die voor anderen gesloten blijven. De passie voor alles wat met wijn te maken heeft, maakt dat de reisgenoten snel een hechte groep vormen. Die verbinding maakt nieuwsgierig en is het motief om mij wederom in te schrijven.
Ik denk vaak terug aan de wijnreis die ik maakte naar de Provence in juni. Door een kleine groep cursisten is er genoeg individuele aandacht en kun je met alle vragen bij de docent terecht. Al met al een superreis die met aandacht, liefde en passie is samengesteld, ik kom zeker terug!
In juni ben ik meegegaan met wijnreis naar Bordeaux. Wat een geweldige manier om de WSET cursussen ook echt in de praktijk te brengen. We bezochten enkele tophuizen waar uitleg gegeven werd over het wijnmaakproces. Het proeven was ook een belangrijk onderdeel. Onder inspirerende leiding, een absolute aanrader!
Ik heb nu meerdere Wijnstudio wijnreizen meegemaakt. Ik vind het elke keer super leerzaam. Je bezoekt top-wijnhuizen, en de organisatie is altijd prima. Maar wat ook leuk is: ik heb er een paar vrienden voor het leven aan overgehouden!