wijncursus

Weert

Een passende wijncursus voor jou!

Mood photo for Weert

Volg je eigen wijncursus in Weert.
Privé of zakelijk, met je partner of vrienden, je bent welkom.
In Weert bieden wij als start de Wijn & Spijscursus aan.

Wijn & Spijscursus

We adviseren als vooropleiding voor de cursus Wijn & Spijs minimaal de Basis Wijncursus level 1 (of SDEN 2). De cursus Wijn & Spijs vindt altijd plaats in een gerenommeerd restaurant. Tijdens de cursus proeven we in totaal 24 gerechten en 24 wijnen, en bespreken we samen hoe je goede gastronomische combinaties maakt. We behandelen welke regels je helpen om dit eenvoudig te begrijpen. Je leert veel over menu-opbouw, productkennis, koken passend bij het gerecht en het kiezen van de juiste wijn bij het eten. Bij de cursus ontvang je het mooie boek “Wijn & Spijs: Basis voor de Sommelier” en een handig werkschrift.

Locaties

Hostellerie Munten
Wilhelminasingel 276
6001 GV, Weert

Hostellerie Munten

Wilhelminasingel 276
6001 GV, Weert

Met mijn team een wijn-spijscursus gevolgd bij de Wijnstudio. Een vlotte, duidelijk begeleiding en levendige discussies. Ik raad iedereen die werkt in de horeca en meer wil weten over het combineren van wijn en spijs aan om deze cursus te volgen. Na afloop heb je in ieder geval een goede basis gelegd en kan je aan de slag.
Bart van Doorn
Bart van Doorn
Wijn & spijscursus

De Wijn & spijscursus is interessant is voor zowel de kookliefhebber zonder uitgebreide wijnkennis, als de ervaren wijncursist die juist wat minder weet van menuleer. We hebben er echt van genoten!

Bouwe Morrema
Bouwe Morrema
Wijn & spijscursus
Leren over wijn & spijs bij de Wijnstudio is in een ontspannen sfeer heel veel leren en bovendien praktisch aan de slag. Precies wat ik zocht!
David Huijbers
David Huijbers
Wijn & spijscursus

Na de keuze gemaakt te hebben om mijzelf te verdiepen in de wereld van wijnen had ik gekozen voor de Wijnstudio. Ik ben begonnen met de basiscursus en inmiddels doorgestoomd naar de WSET3 opleiding.  De docent legt met groot plezier de lesstof uit. Samen in de groep ontdek je bijna vanzelf beter ruiken en proeven en gaat de wereld van wijn verder open. Kortom een aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

Bram van der Vorst
Bram van der Vorst
Basis wijncursus
Het was een leuke en super interessante cursus, gegeven door een aardige en deskundige docent!
Je steekt er echt wat van op.
Sikko Klaver
Sikko Klaver
Basis wijncursus
Een fijne leerzame en gezellige cursus, de combinatie van een enthousiaste docente, mooie locatie en veel interessante leerstof maakt deze cursus zeker de moeite waard!  
Joeri ten Vaarwerk
Joeri ten Vaarwerk
Basis wijncursus
Als wijnliefhebber, maar nog geen kenner, vond ik de beoordeling van wijnen vaak een hoog blabla-gehalte hebben. Ik heb er een hoop van geleerd en ben nog meer liefhebber geworden. Ik vond de cursus goed opgezet, zeer goed lesmateriaal (het boek en dan vooral de ‘aromacirkel’! Die gebruik ik nog wekelijks!) en vooral leuke avonden met leuke mensen. En een wijntje natuurlijk.
Kees de Jong
Kees de Jong
Basis wijncursus